به مناسبت هفته ملی سلامت، نشست خبری حمید صاحب، مدیرکل سلامت شهرداری تهران، دوشنبه اول اردیبهشتماه برگزار شد.
دوشنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
عکاس: دریافتی
عباس شعبانی ،معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران و محمدرضاپوریافر شهردار منطقه ۵ از روند اجرای پروژههایاین منطقه بازدید کردند.
سه شنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴
عکاس: محمدرضا عبدالطیفی
آئین اختتامیه برنامه های هفته سلامت با حضور و مشارکت پررنگ شهروندان و پرسنل منطقه در آستانه ولادت حضرت معصومه (س) برگزار شد.
یکشنبه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴
جشن روز دختر، پنجشنبه 11اردیبشهتماه با حضور جمعی از شهروندان ، بازیگران و ورزشکاران در آمفی تئاتر مجتمع تجاری فرهنگی باملند برگزار شد
جمعه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴
عکاس: روزبه فیروزبخت
تعداد زیادی کارگاه در حوزههای خدمترسانی(عمرانی، فرهنگی، اجتماعی، خدمات شهری، حمل و نقل و ترافیک) در شهر تهران فعال است. کمپین «اینجا کارگاهه» به منظور اطلاعرسانی دقیق به مردم در بیش از ۱۰۰ نقطه کارگاهی پایتخت است.
یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴
عکاس: محمدرضا حاجی علیزاده
همزمان با فرارسیدن دهه کرامت، ضیافت احسان ۸ هزار نفری با حضور دوستداران خاندان با کرامت اهل بیت(ع) در پیاده راه حضرت زهرا(س) برگزار شد.
یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴
عکاس: محمد رضا نیکفر
همزمان با ایام دهه کرامت اجتماع دختران «تمدن ساز» صبح روز گذشته یکشنبه 14 اردیبهشتماه در منطقه 14 شهرداری تهران برگزار شد.
دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴
عکاس: امیر بیدی
شروع کار شرکت افست با چهار ماشین افست تک رنگ ( 114 × 92/5 سانتیمتر ) و یکدستگاه دوربین کلیمش ریلی بود. چندی بعد چهار ماشین دو رنگ 4/5 ورقی، دو ماشین رولند فاوریت (دو ورقی)، یک ماشین تاکن دستی و یک دستگاه حروف چینی مونوفتو به آن اضافه شد. جابجایی چاپخانه از خیابان قوام السلطنه به خیابان گوته ، با ورود ماشین های لترپرس مصادف شد که در این مرحله عمده سفارشات شرکت ، کتابهای درسی و چند سفارش هم از سازمان نقشه برداری در جریان کار بود. در سال 1341 یکی از سهامداران اولیه شرکت که 600 سهم در اختیار داشت سهام خود را به سازمان خدمات اجتماعی واگذار کرد و بدین ترتیب این سازمان عمدهترین سهامدار شرکت گردید. در سال 1347 که قانون تجارت اصلاح شد و شرکت افست به ( سهامی خاص ) تبدیل و سپس در سال 1355 به (سهامی عام ) تغییر یافت در آغاز دهه پنجاه توسط سازمان مدیریت صنعتی مطالعاتی در مورد بررسی چگونگی گسترش شرکت افست صورت گرفت، که ضمن تأکید بر ضرورت گسترش شرکت پیشنهادهایی نیز ارائه شد.
شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴
عکاس: بابک گنجینه
همزمان با سالروز میلاد حضرت علی ابن موسی الرضا (ع)، شهرداری منطقه چهار تهران، پردیس فرهنگی و هنری خود را با نام در خیابان فلسطین برپا شد.
شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴
عکاس: محمدرضا حاجیعلیزاده
جشنواره ورزشی نشاتو با محوریت رشته هولاهوپ با حضور ۱۴۰۴ دانشآموز دختر از ۱۰ مدرسه این منطقه با حضور زهرا شمس احسان عضو شورای اسلامی شهر تهران، فاطمه تنهایی شهرداری منطقه۸، حسین اوجاقی مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران، امید قمی مدیرعامل ورزش همگانی استان تهران، عامره رئیس آموزش و پرورش منطقه و دیگر مدیران برگزار شد.
شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴
عکاس: ابوالفضل ساسان -سیدمحسن شعبانیان