مراسم تشییع شهیده فائزه رحیمی در هوافضای سپاه 16

مراسم تشییع شهیده فائزه رحیمی در هوافضای سپاه

آئین تشییع پیکر معلم شهیده فائزه رحیمی از شهدای حمله تروریستی کرمان، صبح شنبه ۱۶ دی ۱۴۰۲ از حسینیه امام‌ رضا(ع) نیروی هوافضای سپاه تا منزل شهیده برگزار شد.
دومین کنگره معلمان انقلاب اسلامی 12

دومین کنگره معلمان انقلاب اسلامی

دومین کنگره معلمان انقلاب اسلامی با حضور علیرضا زاکانی، شهردار تهران، عصر یکشنبه ۲۲ مردادماه در مجموعه اردوگاه باهنر برگزار شد.
نشست صمیمانه شهردار تهران با جمعی از معلمان 2

نشست صمیمانه شهردار تهران با جمعی از معلمان

به مناسبت روز معلم، نشست صمیمانه علیرضا زاکانی، شهردار تهران با جمعی از معلمان، شامگاه روز سه‌شنبه ۱۲ اردیبهشت‌ماه در ساختمان شهرداری تهران برگزار شد.
دیدار شهردار تهران با دانشجویان دانشگاه تربیت معلم رجایی 30

دیدار شهردار تهران با دانشجویان دانشگاه تربیت معلم رجایی

همایش "افول آمریکا" با حضور علیرضا زاکانی، شهردار تهران در دانشگاه تربیت معلم شهید رجایی، سه شنبه 17 آبان 1401 برگزار شد.
مراسم تقدیر از معلمان مدرسه کودکان اتیسم 13

مراسم تقدیر از معلمان مدرسه کودکان اتیسم

تقدیر معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران از معلمان مدرسه کودکان اتیسم حسین نظری معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران به همراه فاطمه تنهایی شهردار منطقه 8 به مناسبت روز معلم از مدرسه کودکان اتیسم آیین محمد(ص) بازدید.
آیین تشییع پیکر پاک طلبه شهید "عبدالله پولادوند" 51

آیین تشییع پیکر پاک طلبه شهید "عبدالله پولادوند"

آیین تشییع پیکر پاک طلبه شهید "عبدالله پولادوند" همزمان با ایام فاطمیه و اقامه عزای فاطمی، پنجشنبه 2دی ماه 1400 از میدان معلم تا گلزار شهدای یافت آباد منطقه ۱۸، با حضور گستره مردم برگزار شد.
همایش دوچرخه سواری 4

همایش دوچرخه سواری منطقه۱۳ به مناسبت روز معلم

همایش دوچرخه سواری به مناسبت روز معلم صبح امروز پنجشنبه در خیابان پیروزی برگزار شد.
نمایش 30 دی 95 1

نمایش 30 دی 95

نمایش 30 دی 95 به تهیه کنندگی امید معلم و نویسندگی و کارگردانی احسان حاجی پور با بازی سام درخشانی، جوانه دلشاد، متین ستوده، سمیرا حسن پور و محمدرضا سامیان در پردیس تئاتر سپند روی صحنه رفت.
بازدید شهردار تهران از ساختمان کلاه فرنگی، دانشگاه تربیت معلم خوارزمی و تابلو نقش رستم ورزشگاه شیرودی به مناسبت روز تهران 5

بازدید شهردار تهران از ساختمان کلاه فرنگی، دانشگاه تربیت معلم خوارزمی و تابلو نقش رستم ورزشگاه شیرودی به مناسبت روز تهران

بازدید شهردار تهران و اعضای شورای شهر از ساختمان کلاه فرنگی، دانشگاه تربیت معلم خوارزمی و تابلو نقش رستم ورزشگاه شیرودی به مناسبت روز تهران
بازدید دکتر حسینی مکارم سرپرست شهرداری تهران از دبیرستان همت 4

بازدید دکتر حسینی مکارم سرپرست شهرداری تهران از دبیرستان همت

دکتر حسینی مکارم سرپرست شهرداری تهران صبح امروز به مناسبت روز معلم از دبیرستان همت بازدید و از معلمان این مدرسه تجلیل کردند.
مراسم ختم زنده یاد علی معلم 20

مراسم ختم زنده یاد علی معلم

مراسم ختم زنده یاد علی معلم با حضور جمع زیادی از هنرمندان در مسجد جامع شهرک غرب برگزار شد.​​​​​​
مراسم تشییع پیکر علی معلم 49

مراسم تشییع پیکر علی معلم

مراسم تشییع پیکر علی معلم با حضور پرشور مردم و جمعی از هنرمندان صبح امروز در ساختمان 2 خانه سینما برگزار شد.
موزه شهید رجایی‎ 27

موزه شهید رجایی‎

خانه شهید رجایی از 1343 تا حدود 17 سال محل سکونت احمد رجایی بود . سپس از 1373 با همت بنیاد شهید و سازمان میراث فرهنگی در ردیف آثار ملی و یادمانی برای حفظ خاطرات آن معلم شهید درآمد.
نشست شورای سیاست گزاری نهمین جشنواره فیلم پروین اعتصامی‎ 2

نشست شورای سیاست گزاری نهمین جشنواره فیلم پروین اعتصامی‎

نخستین نشست شورای سیاست گزاری نهمین جشنواره فیلم پروین اعتصامی با حضور مسعود سلطانی فر، معاون رئیس جمهور، احمد مسجدجامعی (رئیس شورای سیاست گزاری)، مسعود سلطانی فر، کمال تبریزی، علی معلم، پریوش نظریه، مازیار رضاخانی (دبیر جشنواره) و در غیاب محمدرضا اصلانی در کاخ موزه نیاوران برگزار شد.
مجسمه مینیاتورهای جهانگیرارجمند در باغ موزه نگارستان 24

مجسمه مینیاتورهای جهانگیر ارجمند در باغ موزه نگارستان

این مجموعه از مجسمه‌های مینیاتور توسط خود هنرمند در سال ۱۳۹۱ به باغ موزه اهدا شده است. جهانگیر ارجمند مجسمه‌ساز خود‌آموخته، کوشید تاریخ فرهنگی، اجتماعی، سیاسی این سرزمین را در تندیس‌های خود جاودانه کند. این استاد مجسمه ساز که همه آثارش را از یونولیت (مادّه‌ای بی‌ارزش که به جرئت می‌توان گفت هیچ مجسمه‌ساز دیگری برای ساخت مجسمه‌هایش از آن استفاده نکرده است.) ساخته است با چنان ظرافتی تندیس های کوچکی از بزرگان تاریخ ایران و مردم کوچه و بازارخلق کرده است که هر بیننده ای را حیرت زده می کند. وی از کودکی به نقاشی به خصوص طراحی از چهره، علاقه بسیار داشت و همواره چهره دوستان و معلمان خود را به تصویر می‌کشید. وی از ۴۴ سالگی بدون بهره‌گیری از محضر هیچ استادی به مجسمه‌‌سازی روی آورد. ابزار کار او تنها یک تیغ ریش‌تراشی نیمه شده است. دستانِ هنرمند ایشان حتی در ۹۱ سالگی آنچنان با مهارت و استادی از دل یونولیت به‌وسیله تیغ ریش‌‌تراشی تندیس زیبا برون می‌آورد که چشم هر بیننده‌ای بر کار آن خیره می‌ماند. روش کار استاد ارجمند چنین بود که وی ابتدا با تیغ ریش‌تراشی از دل یونولیت حجم کلی را بیرون می‌آورد، سپس با همان تیغ به ساخت جزئیاتی مانند چشم و لب و دندان می‌پرداخت، بعد از پرداخت به‌وسیله سمباده‌های نرم، روی صورت را با توجه به رنگ چهره، جوراب زنانه نازک می‌چسباند و در نهایت صورت را گریم می‌کرد. رنگ‌گذاری بر روی چهره، به وجود آوردن ابرو، مو، ریش و سبیل به وسیله پشم‌گوسفند خود‌رنگ و در مواردی موی انسان انجام می‌شد. دوخت و دوز لباس، کفش و کلاه، همگی با دقت فراوان در انتخاب جنس و رنگ پارچه صورت گرفته و در نهایت با دست دوخته شده است. ساختن ابزار و و سایل پیرامون تندیس‌ها نیز به وسیله یونولیت، کاغذ، مقوا، چوب و وسایل کوچک دور‌ریختنی انجام شده که در نهایت هنرمندی، دقت و ظرافت هر کدام بر سر جای خود قرار گرفته‌اند. شایان ذکر است مجموعه تندیس‌های مردم‌شناسی اقوام ایرانی ایشان توسط سفارت آلمان خریداری و به آن کشور منتقل شده است، همچنین تعدادی از تندیس‌های ایشان در موزه صنایع دستی ولنجک و تعدادی از آثار ایشان در آمریکا نگهداری می‌شود.
خانه موزه دکتر شریعتی 13

خانه موزه دکتر شریعتی

خانه دکتر علی شریعتی در سال‌ 1376 توسط شهرداری از خانواده وی به منظور بهره‌‌برداری با عنوان «خانه‌موزه» خریداری شد و در اسفندماه سال 1385 تحت عنوان خانه‌موزه دکتر شریعتی افتتاح شد. این خانه، از جمله بناهای احداث شده در حد فاصل سال‌های 1335 تا 1340 است که صرفا به لحاظ شخصیت علمی، اجتماعی و ملی وی که مدتی در آن ساکن بوده در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده و فاقد ارزش معماری یا تزئینات و طراحی ویژه است. در این خانه‌موزه، نهایت کوشش شده تا اتاق کار شخصی دکتر شریعتی عینا بازسازی شود. از جمله آثاری که در این بنا نگهداری می‌شود می‎‌توان به اسناد و مدارکی از دوران تحصیل، مکاتبات محرمانه ساواک درباره فعالیت‌های وی و نیز بازنشستگی اجباری وی با سمت معلم اشاره کرد. در کتابخانه موزه، آثار او و نیز کتاب‌هایی که درباره وی نوشته شده فراهم آمده است. ساعت بازدید: 9 الی 17 نشانی: خیابان جمال‌زاده شمالی، نرسیده به خیابان فاطمی، کوچه نادر، شماره 10
مراسم سالگرد و رونمایی از نام خیابان دکتر آئینه وند 6

مراسم سالگرد و رونمایی از نام خیابان دکتر آئینه وند

سالگرد فقدان مرحوم دکتر صادق آئینه وند (استاد دانشگاه و چهره ماندگار علمی کشور) و در آستانه روز بزرگداشت مقام معلم در مراسم رونمایی از خیابان دکتر صادق آئینه وند با حضور چهره های علمی و دانشگاهی، مسئولین لشکری و کشوری، مدیران شهرداری و خانواده آن مرحوم در محل پژوهشکده علوم انسانی واقع در خیابان 64 یوسف آباد برگزار شد.
تمرین نمایش دو نقطه خط صاف‎ 1

تمرین نمایش دو نقطه خط صاف‎

دو نقطه خط صاف، نمایش برگزیده جشنواره تاتر دانشگاهی باران، برگزیده نمایشنامه نویسی، بازیگری زن و کاندیدای بازیگری مرد این جشنواره از بیست و چهارم فروردین ماه هر روز ساعت ١٧ در سالن تماشاخانه باران روی صحنه می رود این نمایش داستان دختری است که معلم خصوصی اش را زندانی کرده چون معتقد است او از مادر گمشده اش خبر دارد.