موزه عبرت 25

موزه عبرت

موزه عبرت ایران یا همان زندان و شکنجه گاه ساواک، تلاش می کند تا بازدید کننده را با ظلم ها و ستم های رژیم پهلوی به شکل مستند آشنا کند. ساختمان این موزه به دستور رضاشاه در سال ۱۳۱۶ ساخته شد و اولین زندان مدرن ایران به‌حساب می‌آمد که پس از انقلاب اسلامی ایران تبدیل به موزه شد.
نمایشگاه عبرت در باغ موزه قصر 6

نمایشگاه عبرت در باغ موزه قصر

نمایشگاه دائمی موزه عبرت جهت آشنایی شهروندان با فعالیت‌های کمیته مشترک ضد خرابکاری ساواک و شهربانی رژیم پهلوی و چگونگی شکنجه انقلابیون پیش از انقلاب اسلامی در باغ موزه قصر برپا شده است.
آیین افتتاح نمایشگاه موزه عبرت در باغ موزه قصر 1

آیین افتتاح نمایشگاه موزه عبرت در باغ موزه قصر

آیین افتتاح نمایشگاه دائمی موزه عبرت و اجرای نمایش شکنجه زندان سیاسی با حضور ناصر قاسمی، مدیر این باغ موزه، زندانیان سیاسی رژیم طاغوت، خانواده شهید حسین فهمیده و جمعی از دانش‌آموزان، صبح روز دوشنبه ۸ آبان‌ماه در بندسیاسی باغ موزه قصر برگزار شد.
موزه عبرت ایران  14

موزه عبرت ایران

موزه عبرت ایران یا همان زندان و شکنجه گاه ساواک، تلاش می کند تا بازدید کننده را با ظلم ها و ستم های رژیم پهلوی به شکل مستند آشنا کند. ساختمان این موزه به دستور رضاشاه در سال ۱۳۱۶ ساخته شد و اولین زندان مدرن ایران به‌حساب می‌آمد که پس از انقلاب اسلامی ایران تبدیل به موزه شد.
موزه عبرت 31

موزه عبرت

موزه عبرت ایران این موزه در منطقه تاریخی باغ ملی یا میدان مشق سابق قرار گرفته است. این میدان از میادین تاریخی شهر تهران، با تاریخچه‌ای مملو از مسایل سیاسی، اجتماعی، نظامی، فرهنگی و هنری به حساب میاید. قدمت این منطقه به زمان فتحعلی شاه قاجار برمی‌گردد. موزه عبرت ایران، با استفاده از کلیه اسناد و مدارک مکتوب و شفاهی موجود و با بهره‌مندی از وجود مجرب‌ترین هنرمندان متعهد ایرانی و با حفظ و بازسازی فضای آن زمان سعی در به تصویر کشیدن حرکات و جنایات رژیم پهلوی و معرفی آن به نسل جوان و فراهم آوردن زمینه‌های پژوهشی برای محقیقین و اندیشمندان داخلی و خارجی نموده است. پس از تغییر مخوف‌ترین شکنجه‌گاه تاریخ ایران به موزه عبرت ایران، کار بازسازی و آسیب‌شناسی این مکان با نظر مثبت سازمان میراث فرهنگی کشور، با حضور رییس محترم و معاونین ارشد این سازمان و با اخذ نظریات دقیق کارشناسی آغاز گردید. موزه عبرت ایران سرانجام در تاریخ ۸ بهمن ماه ۱۳۸۲هجری شمسی توسط ریاست جمهور وقت رسما افتتاح گردید.
موزه عبرت 1

موزه عبرت

این موزه در منطقه تاریخی باغ ملی یا میدان مشق سابق قرار گرفته است. این میدان از میادین تاریخی شهر تهران، با تاریخچه‌ای مملو از مسایل سیاسی، اجتماعی، نظامی، فرهنگی و هنری به حساب میاید. قدمت این منطقه به زمان فتحعلی شاه قاجار برمی‌گردد. موزه عبرت ایران، با استفاده از کلیه اسناد و مدارک مکتوب و شفاهی موجود و با بهره‌مندی از وجود مجرب‌ترین هنرمندان متعهد ایرانی و با حفظ و بازسازی فضای آن زمان سعی در به تصویر کشیدن حرکات و جنایات رژیم پهلوی و معرفی آن به نسل جوان و فراهم آوردن زمینه‌های پژوهشی برای محقیقین و اندیشمندان داخلی و خارجی نموده است. پس از تغییر مخوف‌ترین شکنجه‌گاه تاریخ ایران به موزه عبرت ایران، کار بازسازی و آسیب‌شناسی این مکان با نظر مثبت سازمان میراث فرهنگی کشور، با حضور رییس محترم و معاونین ارشد این سازمان و با اخذ نظریات دقیق کارشناسی آغاز گردید. موزه عبرت ایران سرانجام در تاریخ ۸ بهمن ماه ۱۳۸۲هجری شمسی توسط ریاست جمهور وقت رسما افتتاح گردید. تهران – میدان امام خمینی(ره) – ابتدای خیابان فردوسی جنوبی – خیابان کوشک مصری – خیابان شهید یارجانی
موزه عبرت 1

موزه عبرت ایران

این موزه در منطقه تاریخی باغ ملی یا میدان مشق سابق قرار گرفته است. این میدان از میادین تاریخی شهر تهران، با تاریخچه‌ای مملو از مسایل سیاسی، اجتماعی، نظامی، فرهنگی و هنری به حساب میاید. قدمت این منطقه به زمان فتحعلی شاه قاجار برمی‌گردد. موزه عبرت ایران، با استفاده از کلیه اسناد و مدارک مکتوب و شفاهی موجود و با بهره‌مندی از وجود مجرب‌ترین هنرمندان متعهد ایرانی و با حفظ و بازسازی فضای آن زمان سعی در به تصویر کشیدن حرکات و جنایات رژیم پهلوی و معرفی آن به نسل جوان و فراهم آوردن زمینه‌های پژوهشی برای محقیقین و اندیشمندان داخلی و خارجی نموده است. پس از تغییر مخوف‌ترین شکنجه‌گاه تاریخ ایران به موزه عبرت ایران، کار بازسازی و آسیب‌شناسی این مکان با نظر مثبت سازمان میراث فرهنگی کشور، با حضور رییس محترم و معاونین ارشد این سازمان و با اخذ نظریات دقیق کارشناسی آغاز گردید.