پارکینگ طبقاتی منطقه 18

اینجا کارگاهه؛ منطقه هجده

تعداد زیادی کارگاه در حوزه‌های خدمت‌رسانی(عمرانی، فرهنگی، اجتماعی، خدمات شهری، حمل و نقل و ترافیک) در شهر تهران فعال است. کمپین «اینجا کارگاهه» به منظور اطلاع‌رسانی دقیق به مردم در بیش از ۱۰۰ نقطه کارگاهی پایتخت است. گزارش زیر پارکینگ طبقاتی منطقه 18، کانال جمع‌آوری آب‌های سطحی خیابان بهار، کندروی 45 متری بهار، سوله ورزشی شهدای یافت آباد، بزرگراه شهید بروجردی، باغ راه حضرت فاطمه زهرا(س)، درمانگاه شهرداری در منطقه 18 شهرداری تهران را به تصویر کشیده است.
اینجا کارگاهه؛ منطقه بیست‌ویکم 8

اینجا کارگاهه؛ منطقه بیست‌ویک

تعداد زیادی کارگاه در حوزه‌های خدمت‌رسانی(عمرانی، فرهنگی، اجتماعی، خدمات شهری، حمل و نقل و ترافیک) در شهر تهران فعال است. کمپین «اینجا کارگاهه» به منظور اطلاع‌رسانی دقیق به مردم در بیش از ۱۰۰ نقطه کارگاهی پایتخت است. گزارش زیر کارگاه‌های زیرگذر تقاطع فتح-باغستان و توسعه درمانگاه شهرداری منطقه ۲۱ را به تصویر کشیده است.
شهرنگار؛ امامزاده عبدالله 14

شهرنگار؛ امامزاده عبدالله

بقعه امامزاده عبد الله(ع) در خیابان 30 متری جی، خیابان حاجیان، در جنوب غربی تهران واقع شده است. نسبت شریف ایشان به حضرت ابوالفضل العباس(ع) می رسد. بقعه آن حضرت به صورت بنایی هشت ضلعی است که بر روی سکوی عشت ترکی بنا شده است. بقعه مزبور در فضای مشجر و وسیعی قرار دارد. گنبد کاشی کاری بقعه با قدمتی بیش از 20 سال و با فرم پیازی احداث گردیده و ضریح فلزی جدیدی بر روی مرقد مطهر قرار دارد. این بقعه از امکانات فرهنگی مانند دارالقرآن، کتابخانه ای بزرگ با بیش از 5000 جلد کتاب، کانون فرهنگی، درمانگاه، وسایل بازی و سرگرمی برای کودکان و فضای سبز برخوردار است.
انجام تست رایگان PCR توسط شهرداری تهران 15

انجام تست رایگان PCR توسط شهرداری تهران

درمانگاه شبانه روزی منطقه 5 شهرداری تهران جهت رفاه حال شهروندان اقدام به انجام تست کرونا PCR بصورت رایگان نموده است. این تست همه روزه بجز جمعه ها از ساعت 9 الی 10:30 صبح انجام گرفته و پاسخ آن برای شهروندان ارسال میشود.
کافه کتاب دارالخلافه 7

کافه کتاب دارالخلافه

این بنای ارزشمند مربوط به مرحوم مزینانی ملقب به مهین الملوک (داماد مظفرالدین شاه) میباشد، که در دهه 40 ه.ش توسط علی امینی وقف بر درمانگاه مهینیه شده است. این عمارت شامل دو بخش می باشد؛ بخش عمارت جنوبی که متشکل از نمازخانه و کتابخانه اصلی است بخش دوم حیاط و عمارت شمالی شامل پنج اتاق است که بر حسب محلات دارالخلافه به نام های زیر نامگذاری شده است. بازار و چاله میدان،ارگ،عودلاجان و سنگلچ
یک شب با شهردار شب تهران 36

یک شب با شهردار شب تهران

امین عارف نیا رییس مرکز ارتباطات و اموربین الملل شهرداری تهران و مشاور شهردار تهران شب گذشته شهردار تهران شب تهران بود. امین عارف نیا با حضور در مرکز کنترل ترافیک تهران شهردار شب را آغاز کرد. بازدید از بازارچه سنتی و محله عودلاجان، استریت فود خیابان 30 تیر، درمانگاه شبانه روزی شهرسالم منطقه یک شهرداری، خانه جلال آل احمد و سیمین دانشور، مرکز تخلیه تفکیک زباله دارآباد و ایستگاه 88 آتش نشانی از جمله کارهای شهردار شب تهران در شب گذشته بود. وی همچنین از روند جمع آوری زباله در سطح شهر، تخلفات گزارش شده توسط شهروندان از سامانه 137 از جمله قطع درخت در خیابان ولیعصر(عج) و مجتمع های در حال ساخت نیز بازدید کرد.
اقدامات شهرداری تهران در مرز شلمچه برای زائران کربلا 1

اقدامات شهرداری تهران در مرز شلمچه برای زائران کربلا

شهرداری تهران امسال نیز در مرز شلمچه حضور فعال دارد و با راه اندازی سایت ویژه به زائران پیاده کربلا و نجف خدمت رسانی می کند. شهرداری تهران با ایجاد موکب ویژه سردار همدانی با چندین چادر برای اقامت شبانه و استراحت خواهران و برادران، پخش آب و میان وعده های غذایی، سرویس بهداشتی های متعدد، درمانگاه و داروخانه ستاد شهرسالم، ایستگاه خیاطی، ستادخبری شهید مدافع حرم ارغوانی، نمازخانه، سرویس های خدماتی بانک شهر و ... با مدیریت شهرداری منطقه 6 در خدمت زائران محترم است.
جایی برای زندگی،نه زنده ماندن 1

کهریزک، جایی برای زندگی

در سال 1350 و 1351 رئیس بیمارستان فیروزآبادی بودم بخوبی به خاطر دارم که موقع خروج از بیمارستان نزدیکی های درب خروجی اغلب چند بیمار مفلوک، معلول یا پیر و فرسوده در حال خوابیده نزدیک در بیمارستان می دیدم و با آنکه رئیس بیمارستان بودم قادر نبودم به طریقی اعمال نفوذ کنم و دستور بستری شدن آنان را بدهم، و اگر هم دستور می دادم پزشکان به دلایل قانع کننده از پذیرفتن آنان خودداری می کردند و حق هم داشتند زیرا آن افراد نه قابل درمان بودند، نه بیمارستان قادر بود برای زمان طولانی آنها را بستری نموده و تخت بیمارستان را اشغال نماید. من از دیدن این وضع و بدبختی معلولان یا بیماران غیر قابل درمان زجر می کشیدم تا به خواست ایزد توانا بدون توجه به جوانب کار درمانگاه متروکه مرحوم امین الدوله واقع در کهریزک که با هزینه مرحومه بانو فخرالدوله که از بانوان نیکوکار بوده، دایر گردیده بود و به دلایلی سال ها درب آن بسته مانده بود مورد استفاده قرار دادم و دو سه نفر معلول که پناهی نداشتند در آن جا بستری کردم و هدفم این بود که به لطف ایزد توانا و کمک نیکوکاران، این بیچارگان در آن جا بخوابند و تا زمانی که زنده هستند تا حدّ امکان از آن ها پذیرایی گردد. این کار را هم کردم. از آن جایی که پشتیبان کارهای نیک در مرحله اول خدای بزرگ است او کمک کرد. نمی دانم چگونه افرادی را به یاری فرستاد و هسته اولیه هیأت مؤسس تشکیل شد به خواست خداوند متعال و همت بانیان خیراندیش فعالیت آغاز شد. بنیانگذار آسایشگاه معلولین و سالمندان کهریزک با هدف ارائه خدمات رایگان به نیازمندان معلول و سالمند به گونه خیریه توسط انسانی خیراندیش و نیکوکار زنده یاد "دکتر محمدرضا حکیم زاده" که بطور یقین یکی از انسان های نابغه عصر خویش بوده است انگیزه خود را برای احداث این چنین بیان می‌کند.