اینجا کارگاهه؛ منطقه بیست 6

اینجا کارگاهه؛ منطقه بیست

تعداد زیادی کارگاه در حوزه‌های خدمت‌رسانی(عمرانی، فرهنگی، اجتماعی، خدمات شهری، حمل و نقل و ترافیک) در شهر تهران فعال است. کمپین «اینجا کارگاهه» به منظور اطلاع‌رسانی دقیق به مردم در بیش از ۱۰۰ نقطه کارگاهی پایتخت است. گزارش زیر کارگاه‌های ساخت دیوار امام‌زاده عبدالله، بوستان مزرعه و پل دوربرگردان حرم عبدالعظیم(ع) به تصویر کشیده است.
جشن بزرگ ولادت حضرت معصومه(س) 24

جشن بزرگ ولادت حضرت معصومه(س)

جشن بزرگ ولادت حضرت معصومه (س)عصر امروز چهارشنبه 11 خرداد 1401 با حضور خادمیاران کانون خدمت رضوی در امامزاده عبدالله برگزار شد.
شهرنگار؛ امامزاده عبدالله 14

شهرنگار؛ امامزاده عبدالله

بقعه امامزاده عبد الله(ع) در خیابان 30 متری جی، خیابان حاجیان، در جنوب غربی تهران واقع شده است. نسبت شریف ایشان به حضرت ابوالفضل العباس(ع) می رسد. بقعه آن حضرت به صورت بنایی هشت ضلعی است که بر روی سکوی عشت ترکی بنا شده است. بقعه مزبور در فضای مشجر و وسیعی قرار دارد. گنبد کاشی کاری بقعه با قدمتی بیش از 20 سال و با فرم پیازی احداث گردیده و ضریح فلزی جدیدی بر روی مرقد مطهر قرار دارد. این بقعه از امکانات فرهنگی مانند دارالقرآن، کتابخانه ای بزرگ با بیش از 5000 جلد کتاب، کانون فرهنگی، درمانگاه، وسایل بازی و سرگرمی برای کودکان و فضای سبز برخوردار است.
گورستانی به قدمت تاریخ 29

گورستانی به قدمت تاریخ

امامزاده عبدالله یکی از معروفترین امامزاده های شهرری است که با وجود مدفون بودن مشاهیر بسیار و بنام بودن خود، حتی برای مردم شهرری ناآشنا و مهجور است.در گورستان این امامزاده شخصیت‌های سرشناسی چون صابر همدانی‌، صادق سرمد، وحید دستگردی‌، محمد هاشم افضل العلما، شمس‌العلمای محلاتی‌، محمد ثانی خوانساری‌، سلیمی قلم، شیخ مجد رازی، ادیب پیشاوری، استاد جعفرشهیدی، علی دشتی، عمادالکتاب و شهدای 16 آذر مدفون هستند.
آرامگاه خانوادگی امامزاده عبدالله - شهرری 28

آرامگاه خانوادگی امامزاده عبدالله شهرری

بنای اصلی بقعه امام زاده عبدالله به احتمال قوی مربوط به قرن یازدهم و از آثار دوره صفوی است. در جوار بقعه، گورستانی تاریخی در آرامش چند‌صد‌ساله‌اش آرمیده است. این گورستان معروف که در اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۷۸ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید با آرامگاه‌های خانوادگی و سنگ‌قبر‌های قدیمی و دیدنی‌اش، مدفن بسیاری از بزرگان و چهره‌های مذهبی، سیاسی و هنری، ازجمله ادیب پیشاوری، وحید دستگردی، شیخ خزعل، خاندان مفخم، اسکندر میرزا و ... است.
مراسم جشن «ازدواج آسان به سبک اسلامی» 2

مراسم جشن «ازدواج آسان به سبک اسلامی»

این مراسم با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی میزبان ۱۲ زوج جوان و خانواده آنها بود تا زندگی خود از آستان مقدس امامزاده عبدالله (ع) شهرری آغاز کنند.
گورستان امام‌زاده عبدالله شهر ری 12

گورستان امام‌زاده عبدالله شهر ری

گورستان امام‌زاده عبدالله در شهر ری است و گمان می رود بقعه‌ی داخلی آن مربوط به دوره‌ی صفوی (قرن یازدهم هجری شمسی) باشد. آرامگاه‌های خانوادگی واقع در محوطه‌ی این امام‌زاده به سبک معماری دوره‌ی قاجار، پهلوی اول و دوم ساخته شده‌اند و دفن مردگان مگر در گورهای از پیش خریداری شده در آن‌جا از دهه ی پنجاه متوقف شده‌است. در این گورستان افراد شناخته شده‌ای چون سردار شرفی‌ بدر، خاندان مفخم، پورممتاز، حسن وحیدی‌ دستگردی شاعر، مهدی برکشلی، نیما یوشیج، عمادالکتاب، یداالله سحابی، عبدالحسین تیمورتاش، شیخ خزعل و سه دانشجوی کشته شده در تظاهرات ۱۶ آذر ۱۳۳۲ (مهدی شریعت‌رضوی، احمد قندچی، مصطفی بزرگ‌نیا)، عباس مسعودی موسس روزنامه اطلاعات، خاندان ماهرالنقش، محمدعلی باباییان، آیت الله لشکری و دو تنی که در ترور نافرجام شاه در سال ۴۴ به ضرب گلوله کشته شدند، صادق سرمد شاعر دهه ی ۱۳۳۰، خاندان سالار معتضد، عامری، ناصح و حسن وحید دستگردی و محمد علی عبرت که به ترتیب مجله ارمغان و روزنامه عبرت را در می آوردند دفن شده اند. مجموعه گورستان امامزاده عبدالله در چهارده اردیبهشت ۱۳۷۸ در فهرست آثار ملی کشور ثبت شد.