رونمایی از تندیس ابوعلی سینا 14

رونمایی از تندیس ابوعلی سینا در منطقه 13 شهرداری تهران

مراسم رونمایی تندیس شیخ الرئیس ابوعلی سینا دانشمند نامدار ایرانی (نماد فرهنگی منطقه ۱۳) واقع در ورودی ایستگاه متروی ابن‌سینا (خیابان پیروزی) صبح امروز یکشنبه 26 اسفندماه 1403 با حضور شهردار منطقه و جمعی از مدیران شهری تهران برگزار شد.
رونمایی از تندیس مولانا در میدان محمدیه 8

رونمایی از تندیس مولانا در میدان محمدیه

مراسم رونمایی از از تندیس مولانا با حضور مهدی چمران رییس شورای شهر تهران، وحیدرضا انارکی محمدی، شهردار منطقه 12، عبدالحسین کلانتری، معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، نیکنام حسینی‌پور، رئیس مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سفرای کشورهای تاجیکستان، قزاقستان و ترکیه، صبح روز دوشنبه 14 آبان ماه در میدان محمدیه برگزار شد.
افتتاح قطعه «جان آفرینان»  2

رونمایی از تندیس اهدای عضو در بهشت زهرا(س)

مراسم رونمایی از تندیس اهدای عضو در بهشت زهرا(س) به منظور ترویج فرهنگ اهدای عضو در قطعه 305 بهشت زهرا(س)، دوشنبه ۱۵ آبان‌ماه برگزار شد.
رونمایی از تندیس «خادم حرم» 7

رونمایی از تندیس «خادم حرم»

تندیس «خادم حرم» با حضور حجت‌الاسلام سیدعلی قاضی عسکر، تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)، رضا صیادی، مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران، فرماندار ری، شهردار منطقه ۲۰ و جمعی از مسئولین شهری، امروز چهارشنبه ۱۴ خردادماه در ضلع شرقی حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) رونمایی شد.
هفت پیکر 20

هفت پیکر

سازمان زیباسازی شهرداری تهران در اقدام ابتکاری، با نصب ۷ تندیس از مفاخر و مشاهیر ادبی همچون سعدی، مولانا، خیام، نظامی، حافظ، فردوسی و سنایی، در گذر کتاب و گفت‌وگو (محور خیابان کریم‌خان زند)، زمینه آشنایی با این مفاخر و آثار آنها را برای شهروندان فراهم کرده تا در راستای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی پایتخت نشینان با این بزرگان عکس یادگاری بگیرند.
گذر فرهنگی تاراز

گذر فرهنگی تاراز

«گذر فرهنگی تاراز» در ضلع شمالی دریاچه شهدای خلیج‌فارس منطقه ۲۲ تهران است در این گذر تندیس ۴ نفر از مشاهیر و نامداران بختیاری شامل علیمردان خان، بی‌بی مریم، مسعود بختیاری (بهمن علاءالدین) و قیصر امین پور که به سفارش سازمان زیباسازی شهرداری تهران ساخته و نصب شده است.کارگردان هنری: فریدون قربانی/ ویدئو: حمید رضا درجاتی/ تصویربرداری هوایی: علیرضا مرادی/ تدوین: محمد حداد
نمایش «تن‌ها» 18

نمایش «تن‌ها»

نمایش «تن‌ها» به کارگردانی و نویسندگی علیرضا معروفی در سالن سایه تئاتر شهر تهران، روی صحنه رفت. این نمایش دارای تندیس بهترین کارگردانی و تقدیر ویژه از گروه بازیگران در هفدهمین جشنواره تئاتر مقاومت بود.
میدان رازی (گمرک) 12

شهرنگار؛ میدان رازی (گمرک)

میدان رازی (میدان گمرک) یکی از میادین اصلی تهران است که در منطقه ۱۱ قرار دارد. این میدان در جهت شمالی-جنوبی با خیابان کارگر، در جهت شرق با خیابان مولوی و در جهت غرب با خیابان هلال‌احمر و خیابان رباط‌کریم ارتباط دارد. تندیس زکریای رازی اولین مجسمه‌ای است که بعد از انقلاب اسلامی در ایران و در این میدان نصب شد. سازنده این مجسمه استاد علی قهاری کرمانی مجسمه ساز شهیر معاصر می‌باشد.
رونمایی از تندیس سردار شهید حاج قاسم سلیمانی 23

رونمایی از تندیس سردار شهید حاج قاسم سلیمانی

آیین رونمایی از تندیس سردار شهید حاج قاسم سلیمانی با حضور پیروز حناچی شهردار تهران, سردار حسن حسن زاده فرمانده سپاه تهران بزرگ، سردار یزدی فرمانده سپاه محمد رسول الله(ص), حجت‌الاسلام امرودی رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در ابتدای بزرگراه شهید سلیمانی برگزار شد.
آیین رونمایی از سردیس جعفر کاشانی 19

آیین رونمایی از سردیس جعفر کاشانی

آیین رونمایی از سردیس جعفر کاشانی با حضور مسعود رنجبریان سرپرست شهرداری منطقه8، حجت نظری رئیس کمیته ورزش شورای اسلامی شهر تهران و برزین ضرغامی مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران از تندیس جعفر کاشانی پیشکسوت فوتبال ایران رونمایی شد.
مراسم رونمایی از تندیس مهدی اخوان ثالث 39

مراسم رونمایی از تندیس مهدی اخوان ثالث

مراسم رونمایی از تندیس مهدی اخوان ثالث ظهر امروز چهارشنبه 29 مرداد 1399 و با حضور پیروز حناچی شهردار تهران، احمد مسجدجامعی عضو شورای اسلامی شهر تهران و سیدمحمد بهشتی عضو شورای عالی میراث فرهنگی و گردشگری در موزه مهدی اخوان ثالث برگزار شد.
آیین افتتاح تالار مشاهیر ورزش ایران و رونمایی از تندیس قهرمانان ورزش کشور 22

آیین افتتاح تالار مشاهیر ورزش ایران و رونمایی از تندیس قهرمانان ورزش کشور

مراسم افتتاحیه تالار مشاهیر ورزش کشور و رونمایی از تندیس 6 نفر از قهرمانان المپیکی و پارالمپیکی (محمود ملا قاسمی، علی میرزایی، محمد مهدی یعقوبی، امامعلی حبیبی، محمد ابراهیم سیف‌پور و زنده یاد سیامند رحمان) امروز سوم تیرماه در محل موزه ملی ورزش با حضور علی اصغر مونسان وزیر میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی، مسعود سلطانی‌فر وزیر ورزش، پیروز حناچی شهردار تهران و مسئولان ورزش به بهره‌برداری رسید.
موزه تهران 1

موزه استاد علی‌اکبر صنعتی

موزه استاد علی اکبر صنعتی در سال ۱۳۲۵ تأسیس شد. این موزه نزدیک به ۶ هزار تابلو و بیش از هزار پیکره و تندیس گچی، سنگی و برنزی از شخصیت‌های علمی و ادبی ایران و تیپ‌های گوناگون اجتماعی آفرید که شماری از آنها در موزه استاد صنعتی نگهداری می‌شود. این موزه دارای سالن تئاتر، شهر فرنگ، نمایشگاه تک چهرها و موزه مردم‌شناسی است. این موزه در ضلع شمال غربی میدان توپخانه قراردارد و یکی از مکان‌های دیدنی مرکز شهر تهران است. علی اکبر صنعتی در طی ۶۲ سال کار خود، نزدیک به ۱۰۰۰ نگاره و ۴۰۰ پیکره (مجسمه) ساخت. صنعتی از نخستین پیکره‌تراشان و نگارگران سبک رئالیسم معاصر و بنیادگذار نخستین موزهٔ آثار هنری معاصر است. عمارت موزه صنعتی بر جای مانده از عمارتهای دوره قاجار میدان توپخانه (امام خمینی) است.
اختتامیه نهمین دوره جایزه عکس شید 5

اختتامیه نهمین دوره جایزه عکس شید

اختتامیه نهمین جایزه عکس شید عصر پنجشنبه در گالری راه ابریشم واقع در بلوار کشاورز برگزار شد. تندیس نهمین جایزه شید به نرجس نادری نژاد اهدا شد.
موزه "آرداک مانوکیان" 21

موزه "آرداک مانوکیان"

موزه اسقف اعظم آرداک مانوکیان در سال ۲۰۰۸ میلادی به نام اسقف اعظم آرداک مانوکیان نام گذاری شد و به نام موزه مردم شناسی ارامنه نیز شهرت دارد. این موزه شامل لوازم و وسایل مربوط به برگزاری مراسم‌های مذهبی، تصاویر و اطلاعات کلیساها و دیرهای ارامنه کشور، لباس سنتی زنان ارامنه در دوره‌های مختلف تاریخی، تندیس‌های اهدایی بانو لیلیت تریان مجسمه‌ساز برجسته و سایر آثار هنرمندان ارامنه است. آرداک مانوکیان نام رهبر دینی کلیسای ارمنی ایران است که به مدّت چهل سال، از سال ۱۹۶۰ تا سال ۲۰۰۰ میلادی، این سمت را به عهده داشته‌است این موزه به‌طور رسمی در ۱۴ آبان ۱۳۸۷ (۴ نوامبر ۲۰۰۸) با حضور پیشوای دینی ارمنیان، جاثلیق اعظم آرام اول، رهبر کل ارمنیان حوزهٔ سیلیسی، که به عنوان مهمان رسمی در تهران حضور داشت، افتتاح شد این موضع در خیابان جمهوری – خیابان میرزا کوچک خان (در امتداد خیابان ۳۰ تیر) – شماره ۱۵، کلیسای مریم مقدس – ضلع شمال شرقی حیاط کلیسا است
مراسم رونمایی از تندیس شهید علی هاشمی 2

مراسم رونمایی از تندیس شهید علی هاشمی

مراسم رونمایی از تندیس شهید علی هاشمی با حضور شجاع پوریان معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران برگزار شد
مراسم رونمایی از تندیس سرلشگر خلبان شهید لشگری  8

مراسم رونمایی از تندیس سرلشگر خلبان شهید لشگری

مراسم رونمایی از تندیس سرلشگر خلبان شهید لشگری با حضور مهندس سید محمد علی افشانی شهردار محترم تهران
بوستان جوانمردان 16

بوستان جوانمردان

بوستان جوانمردان ایران یکی از پارک ها و فضاهای سبز استان تهران است که در محدوده شمال غربی شهر تهران احداث شده است. بوستان جوانمردان ایران با مساحت کلی 150 هکتار است که فاز اول آن که میان محور اتوبان همت و اتوبان حکیم قرار دارد، در ابتدای تابستان سال 1391 خورشیدی افتتاح شد. در این بوستان بیش از 40 تندیس‌ از مشاهیر و جوانمردان ایرانی قرار داده شده‌ که در آینده به بیش از این مقدار نیز خواهد رسید.از امکانات موجود در بوستان جوانمردان تهران می‌توان به فضای بازی کودکان، پیست اسکیت و بخش آموزش اسکیت، فضای بازی‌های فوق مدرن مکانیکی، زمین‌های بازی چند منظوره، سایت بازی شطرنج، تنیس روی میز، فوتبال دستی، باغ گیاه ‌شناسی، کوشک پذیرایی و چایخانه سنتی، غرفه‌های فرهنگی، آبنمای موزیکال، خانه سلامت، برکه پرندگان، آلاچیق، مسجد، سرویس های بهداشتی، باجه آتش نشانی، غرفه های عرضه محصولات فرهنگی و اطلاعات گردشگری و پارکینگ های مناسب اشاره نمود.
موزه استاد علی اکبر صنعتی 2

موزه استاد علی اکبر صنعتی

موزه استاد علی اکبر صنعتی در سال ۱۳۲۵ تأسیس شد. این موزه نزدیک به ۶ هزار تابلو و بیش از هزار پیکره و تندیس گچی، سنگی و برنزی از شخصیت‌های علمی و ادبی ایران و تیپ‌های گوناگون اجتماعی آفرید که شماری از آنها در موزه استاد صنعتی نگهداری می‌شود. این موزه دارای سالن تئاتر، شهر فرنگ، نمایشگاه تک چهرها و موزه مردم‌شناسی است. این موزه در ضلع شمال غربی میدان توپخانه قراردارد و یکی از مکان‌های دیدنی مرکز شهر تهران است. علی اکبر صنعتی در طی ۶۲ سال کار خود، نزدیک به ۱۰۰۰ نگاره و ۴۰۰ پیکره (مجسمه) ساخت. صنعتی از نخستین پیکره‌تراشان و نگارگران سبک رئالیسم معاصر و بنیادگذار نخستین موزهٔ آثار هنری معاصر است. عمارت موزه صنعتی بر جای مانده از عمارتهای دوره قاجار میدان توپخانه (امام خمینی) است. در سال ۱۳۲۴ به کوشش عبدالحسین صنعتی زاده، پسر حاج علی اکبر صنعتی زاده بنیادگذار پرورشگاه صنعتی کرمان (با نام استاد علی اکبر صنعتی نقاش و پیکره‌ساز اشتباه نشود)، و با آثار علی اکبر صنعتی کرمانی باززنده‌سازی و به موزه و نمایشگاه تبدیل شد. در سال ۱۳۹۵ سازمان میراث فرهنگی با همکاری سازمان زیباسازی شهرداری تهران بازسازی و نوسازی بنا و پیکره‌ها را آغاز کرده‌اند. جالب‌ترین بخش این موزهٔ کوچک و قدیمی، پیکرهٔ گروهی از زندانیان سیاسی دوره قاجار است که به‌دست استاد علی اکبر صنعتی به تصویر کشیده شده‌است. این پیکرهٔ بزرگ درست در مرکز موزه قرار گرفته است. پیکرهٔ فردوسی، سعدی، مسیح مصلوب، دهخدا، کمال الملک، کریم‌خان‌زند، جواهر لعل نهرو، مهاتما گاندی، لوئی پاستور، ملک الشعرای بهار، شاه عباس و پیکرهٔ بزرگ نادرشاه افشار از دیگر تندریسهایی هستند که در این موزه به چشم می‌آیند.
بوستان جوانمردان 18

بوستان جوانمردان

بوستان جوانمردان ایران یکی از پارک ها و فضاهای سبز استان تهران است که در محدوده شمال غربی شهر تهران احداث شده است. بوستان جوانمردان ایران با مساحت کلی 150 هکتار است که فاز اول آن که میان محور اتوبان همت و اتوبان حکیم قرار دارد، در ابتدای تابستان سال 1391 خورشیدی افتتاح شد. در این بوستان بیش از 40 تندیس‌ از مشاهیر و جوانمردان ایرانی قرار داده شده‌ که در آینده به بیش از این مقدار نیز خواهد رسید. پارک جوانمردان ایران با بهره ‌گیری از مصالح و مواد همگون با طبیعت احداث شده است. استفاده از انرژی پاک خورشیدی نیز از دیگر ویژگی های مهم این بوستان است، خصوصا در مواقع بحران به جهت تامین روشنایی و آب گرم مورد نیاز شهروندان این خصوصیت بیشتر برجسته خواهد شد.