ایستگاه متروی آیت‌الله کاشانی 6

ایستگاه متروی آیت‌الله کاشانی

خط ششم متروی تهران، به طول ۴۲ کیلومتر از منطقه کن در شمال غربی تهران آغاز و با گذر از خیابان کوهسار و بزرگراه‌های شهید همت و آیت‌الله اشرفی اصفهانی وارد خیابان مرزداران شده و با عبور از بزرگراه یادگار امام(ره)، میدان‌های ولیعصر(عج)، شهدای هفتم تیر، امام حسین(ع) و ... به ایستگاه منطقه دولت آباد در جنوب شرقی تهران منتهی می‌شود.
افتتاح ایستگاه متروی آیت‌الله کاشانی 7

افتتاح ایستگاه متروی آیت‌الله کاشانی

مراسم افتتاح ایستگاه متروی مرحوم آیت‌الله کاشانی با حضور خانواده معظم شهدا و جمعی از مدیران شهری برگزار شد.
توسعه متروی تهران؛ ایستگاه آیت‌الله کاشانی 20

توسعه متروی تهران؛ ایستگاه آیت‌الله کاشانی

متروی تهران که از آن بعنوان یکی از پروژه‌های عظیم خاورمیانه یاد می شود، حالا به روزهای بهره‌برداری از ایستگاه‌ جدید خود نزدیک شده و قرار است در آینده نزدیک و به همت دستگاه های ذیربط، ایستگاه متروی آیت‌الله کاشانی که در بخش شمالی خط 6 مترو تهران قرار دارد افتتاح شود. خط ۶ متروی تهران به طول ۴۲ کیلومتر از منطقه کن در شمال غربی تهران آغاز و با گذر از خیابان کوهسار و بزرگراه‌های شهید همت و آیت الله اشرفی اصفهانی وارد خیابان مرزداران شده و با عبور از بزرگراه یادگار امام(ره) در ادامه مسیر به میدان‌های ولیعصر(عج)، هفتم تیر، امام حسین(ع) و شهدا می‌رسد. در نهایت این خط به منطقه دولت آباد در جنوب شرقی تهران منتهی می‌شود.
شهرنگار؛ حوالی میدان صادقیه 15

شهرنگار؛ حوالی میدان صادقیه

میدان صادقیه یک میدان در غرب تهران و در محله صادقیه است. می‌توان از شمال، در بزرگراه شهید اشرفی اصفهانی، از جنوب، در بزرگراه محمدعلی جناح، از شرق، در خیابان ستارخان و از غرب، در بزرگراه آیت‌الله کاشانی وارد این میدان شد. در جنوب شرق میدان مجتمع تجاری گلدیس و در سمت شمال غرب بوستان استقلال است. این میدان در مرز میان منطقه ۲ شهرداری تهران و منطقه ۵ شهرداری تهران قرار دارد.
محله پامنار  1

محله پامنار

پامنار، یکی از قدیمی‌ترین خیابان‌های شهر تهران و مربوط به سده ۱۳ هجری - قمری است. این خیابان در سال ۱۳۳۴ به عنوان یکی از آثار ملی ایران در فهرست این آثار به ثبت رسیده‌است. مهم‌ترین اثر تاریخی موجود در این خیابان و نیز وجه تسمیه آن مناره مسجد عولادجان معروف به مسجد و مدرسه میرزا صالح یا آبهرام یا آغابهرام، از آثار قرن سیزدهم است. در گذشته، محله پامنار یکی از گذرهای محله عودلاجان بوده که به صورت بازارچه‌ای دروازه شمیران را به شبکه بازار متصل می‌کرد. پس از توسعه معابر، بازارچه پامنار که خود مجموعه‌ای شامل کاروانسرا، تیمچه، تکیه، حمام، آب‌انبار، مسجد و مدرسه بود، به خیابان پامنار تبدیل شد و بعضی از بناهای قدیمی در این تبدیل و توسعه از بین رفت. محله پامنار به ویژه در سال‌های نهضت ملی شدن نفت، به دلیل سکونت آیت‌الله کاشانی در آن محله، آمد و شد خواص و عوام به آنجا به یکی از کانون‌های مهم سیاسی تبدیل شد. این خیابان همچنین محل به دنیا آمدن ابراهیم حاتمی‌کیا، کارگردان معروف سینمای ایران و عباس یمینی شریف نویسنده ایرانی نیز بوده‌است. پامنار صاحب قدیمی‌ترین چنارهای تهران است و گاری و گاری‌ران‌های بازار را نیز می‌توان در آنها دید. از مراکز تاریخی محله پامنار می‌توان به امامزاده روح‌الله اشاره کرد.
خیابان جنت آباد 13

خیابان جنت آباد

بلوار جنت‌آباد از جاده حصارک شروع و به خیابان آیت‌الله کاشانی ختم می‌گردد. از شمال به جنوب به ترتیب بزرگراه آبشناسان، بزرگراه همت، خیابان چهارباغ، خیابان ۳۵متری لاله با این بلوار، چهارراه تشکیل می‌دهند. از جمله خیابان‌های بزرگ که به این بلوار می‌رسند می‌توان خیابان‌های ۲۰ و ۳۵ متری گستان را نام برد. همچنین از جنوب شرقی تا شمال غربی جنت‌آباد، دو رشته خط انتقال برق فشارقوی می‌گذرد که در نزدیکی آن درختان کاج کاشته شده‌است و باعث افزایش فضای سبز منطقه شده‌است.